قدمت
هم گام با تکنولوژی روز
شرکت کنترل اعداد با شماره ثبت 1507 در سال 1368 بعنوان یکی از اولین شرکتهای مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار در شهر کرمان تاسیس شد و با کار و تلاش فراوان پرسنل دلسوز، افتخارات و موفقیهای زیادی در زمینه های مختلف کسب نمود.
با گذشت زمان و پیشرفت روزانه تکنولوژی و علوم رایانه ای، این شرکت بر آن شد که فعالیت خود را در زمینه های مختلف نرم افزاری گسترش داده و با جدیت بیشتری در این زمینه حرکت نماید. بنابر این در پاییز 1395 با روی کار آمدن مدیریت جدید، تیمی جوان و کار آزموده تشکیل و با تمرکز بر خدمات نرم افزاری به فعالیت خود ادامه داد.
در سایه سالها تجربه و با انرژی و انگیزه مضاعف تیم جوان، شرکت کنترل اعداد با نام جدید کانون نرم افزار کنترل اعداد حداکثر تلاش خود را برای ارائه بهترین ها انجام می دهد.
تیم کنترل اعداد
اعضاء جوان این تیم با سنین مابین 25 تا 40 سال و چیزی حدود 20 سال تجربه و با داشتن تخصص های متنوع در زمینه های مختلف، طیف گسترده ای از خدمات را بصورت حرفه ای ارائه می نمایند.

متخصص طراحی UX, UI و برنامه نویسی iOS
عبدالحسین وکیل زاده
طراح
متخصص ساخت روبات های تلگرام و IoT و طراحی الگوریتم و طراحی پایگاه داده
محمدصادق ابراهیمی
مدیر
متخصص طراحی وب سایت ASP .net و Microsoft MVC و PHP
عدنان ابراهیمی
توسعه دهنده
متخصص طراحی UX, UI برای وب سایت و انواع اپلیکیشن
شبیر وکیل زاده
طراح
متخصص برنامه نویسی Android و نصب و راه اندازی و مدیریت سرورهای Linux
امیر محمود ابراهیمی
مدیر سرور
متخصص مدیریت پروژه ها
عبدالکریم ابراهیمی
مدیر پروژهماموریت سازمان
شرکت کنترل اعداد بعنوان یکی از پر سابقه ترین شرکتهای کامپیوتری در استان کرمان، اعتلای علوم رایانه ای را همیشه سرلوحه کار خود داشته است. پس از تغییرات اخیر، این شرکت با تمرکز بر علوم نرم افزاری سعی در گسترش و اشاعه فرهنگ استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا و کاربرد آنها در طراحی و تولید انواع نرم افزار دارد لذا لازم می داند به موارد ذیل توجه ویژه ای داشته باشد:
خط مشی
حفظ پویایی و تاثیرگذاری شرکت های نرم افزاری در گرو این است که پرسنل این شرکتها همیشه در جریان آخرین پیشرفتها قرار گرفته و سعی در یادگیری این علوم داشته باشند. تشکیل زیر گروه های تخصصی نیز مطلبی حائز اهمیت است. جهت حفظ پویایی و تاثیر گذاری سازمان این شرکت سعی دارد:
روش های تحلیل پژوهش
برای دستیابی به اهداف فوق الذکر لازم است نیازهای جامعه و ارتباط آنها با آخرین پیشرفت های تکنولوژی های نرم افزاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. انتخاب ابزار صحیح برای تولید نرم افزار، جمع آوری اطلاعات، و استفاده علمی از اطلاعات بدست آمده همگی نیازمند متخصصینی است که بتوانند ابزارهایی مناسب را انتخاب نموده، داده ها را به درستی و بهترین شکل ذخیره نموده و از این داده ها قوانینی را استخراج نموده و از آنها بهره ببرند. پیشرفت علوم رایانه ای و سایر علوم همیشه مرهون تجزیه و تحلیل های علمی بر روی داده های قبلی بوده و می باشد. اهمیت این تجزیه و تحلیل ها بحدیست که کلیه شرکت های مطرح مانند گوگل، مایکروسافت و ... متحمل هزینه های بسیار گزافی جهت جمع آوری وتحلیل داده های مختلف کاربران خود شده و در ازای خدمات ارائه شده خود هیچ هزینه ای از کاربران خود دریافت نمی نمایند.